20Nov17:00
Curso | 

Alzheimer: Acomiadament i procés de dol

 Catalán
 Curso
Barcelona | Quedan 6 plazas
15,00 €
Pasado

Tu Nombre
Tu Email
Número de asistentes
¿Ya tienes cuenta en Ouiwin? para validar tu asistencia Accede desde tu cuenta si no haz click en continuar

¿Qué te aporta?

El dol podríem definir-lo com les reaccions d’una persona enfront les diverses pèrdues o enfront la mort d’un esser estimat. Es pot definir també com els pensaments, sentiments (incloent-hi els símptomes físics i emocionals) i accions conseqüents a l’anticipació o pèrdua d’una persona estimada. Les persones es preparen més per a qualsevol altre esdeveniment que per les pèrdues o la mort.

En el cas dels professionals en els que la seva pràctica incideix en l’atenció directa han de tenir en compte les concepcions ideològiques i mítiques tant de la persona atesa com les seves pròpies, sense oblidar las dels familiars, per oferir una atenció més personalitzada i d’acord, a ser possible, amb els desitjos de la persona.

La mort i especialment el procés de morir és una preocupació latent que ens afecta i que sovint ens crea un sentiment d’impotència.

Objetivos y contenido

Es pretén introduir als assistents en la reflexió dels diferents processos de pèrdues i dol que ens porta el deteriorament cognitiu així com l’acompanyament al dol i la mort.
Conceptes generals sobre els mites i simbolisme de la mort, motivacions del dol, etapes i manifestacions físiques, psicològiques i socials, el procés de morir, les pors i la comunicació.

Exposicions teòriques i audiovisuals. Exercicis pràctics.

¿A quién puede ayudar?

Familiars de persones afectades per Alzheimer

¿Dónde?

barcelona, Carrer de Vallirana, 43 - Local - ALZHEIMER CATALUNYA FUNDACÍO

¿Cuándo?

Martes, 20 de Noviembre del 2018
Hora: 17:00 . Duración: 2h00

¿Quién lo organiza?

Compártelo con amigos que lo puedan necesitar

Otros encuentros que pueden interesarte