23Oct10:00
Curso | 

Recursos i prestacions per a persones amb demència i familiars

 Catalán
 Curso
Barcelona | Quedan 6 plazas
40,00 €
Pasado

Tu Nombre
Tu Email
Número de asistentes
¿Ya tienes cuenta en Ouiwin? para validar tu asistencia Accede desde tu cuenta si no haz click en continuar

¿Qué te aporta?

Ningú ha d’enfrontar la malaltia d’Alzheimer ni cap altra demència sol. Hi ha informació i recursos de suport disponibles.

És important començar a realitzar tràmits relacionats amb les ajudes que preveu la llei de dependència, o a decidir, per exemple, si ha arribat el moment d’iniciar un procés modificació de la capacitat (tutela).

En aquest sentit, és convenient conèixer els principals recursos socials, econòmics i jurídics disponibles per millorar la qualitat de vida, tant de les persones amb demència com dels seus familiars.

Objetivos y contenido

Orientar sobre els recursossocials i prestacions econòmiques disponibles per millorar la qualitat de vida de la persona amb demència i la seva família.

Ajudar a decidir a les famílies sobre quan ha arribat el moment de considerar una tutela, la incapacitació o altres instruments de protecció jurídics.

Es pretén que cada professional pugui escollir, dins d’unes propostes establertes, el curs que més el motivi, per tal de millorar els seus coneixements aplicables al seu treball, davant l’atenció de la persona afectada per Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives.

En el cas dels cuidadors o familiars, s’intenta facilitar l’atenció al malalt, donar seguretat en la realització de tasques i millorar la comunicació entre les parts afectades.

El curs anirà enfocat a transmetre els principals recursos socials, econòmics i jurídics per a la persones amb demència


23/10: 10h-13h
24/10: 10h-13h

¿A quién puede ayudar?

Persona afectada i familia

¿Dónde?

barcelona, Carrer de Vallirana, 42 - Local - ALZHEIMER CATALUNYA FUNDACÍO

¿Cuándo?

Martes, 23 de Octubre del 2018
Hora: 10:00 . Duración: 6h en 2 dies

¿Quién lo organiza?

Compártelo con amigos que lo puedan necesitar

Otros encuentros que pueden interesarte